Maak Kennis Met

Alex Ray

Even voorstellen

Mijn naam is Alex Ray, Eigenaar van Studio Relexed.

Sinds 2009, ben ik een gediplomeerd sport-, massage- en ergotherapeut. Mijn droom is altijd geweest om een eigen massagestudio te beginnen, waarbij ik mijn klanten een unieke relexte ervaring kan bieden. Januari 2018 is deze droom werkelijkheid geworden, de gekozen naam “Studio Relexed” beeld deze unieke ervaring en visie uit. De relexte sfeer is dan ook al vanaf het moment dat je bij mij binnenstapt merkbaar.

Mijn interesse gaat uit naar het energetisch masseren, dit is een onderdeel van de oosterse geneeskunde. Voor de kennis hiervan reisde ik naar Japan, waar ik mij heb ontwikkeld tot een ware meester in diverse oosterse behandelingen. Ik ben spiritueel en masseren doe ik met mijn ogen dicht, wat mijn massagebehandelingen uniek en bijzonder maakt. Mijn handen reageren op warmte. Daar waar het spanningsveld hoog is zet ik extra druk. Deze techniek en methode van masseren wordt door mijn klanten als “zeer” bijzonder, verlichtend en ontspannend ervaren.

In mijn studio geef ik diverse behandelingen die een positief effect hebben op fysieke- en mentaleklachten. Mijn werk als massagetherapeut motiveert mij, omdat ik zie dat mensen opzoek zijn naar welzijn en lichamelijke- & geestelijke ontspanning en daardoor baat hebben bij mijn ontspannende therapieën.

Uitleg energetisch masseren:

Energetisch masseren is masseren vanuit de meridianen: de energiebanen die stromen door je lichaam. Ik maak gebruik van lange strijkingen, met mijn vlakke handen en vingertoppen richt ik me op het openen van energiekanalen om nieuwe energie over te brengen. Het is het beste voor je lichaam als je veel energie hebt die vrij door je hele lichaam kan stromen. In combinatie met compacte knedingen vanuit de Japanese techniek ervaar je een diepe rustgeving.  Als je tijdens de massage volledige ontspanning hebt bereikt noemt men dat homeostase; lichaam en geest zijn in balans.

Het effect van mijn massages:

  • Verlichting van spanning
  • Losmaken van verklevingen
  • Stimuleren van bloedsomloop
  • Volledige ontspanning (homeostase)
  • Deblokkeren van blokkades

Alex Ray

Gediplomeerd Massage Therapeut

Mijn

FILOSOFIE

Het geeft mij voldoening als ik mijn klanten een massage en ervaring kan geven die hen volledige ontspanning en verlichting brengt. Hierbij behandel ik mensen altijd met het volste respect en behandel ik hen, hoe ik zelf ook graag behandeld zou willen worden.

Bij Studio Relexed voel je de ontspanning maar krijg je energie.

“Men kan vergeten wat je hebt gezegd, maar niet welk gevoel je ze gaf.

Mijn Passie

BUDDHA-YIN YANG-LOTUSBLOEM

Dit zijn 3 kenmerken die je terug vindt in massage;

  • Buddha: bewustzijn
  • Yin yang: balans
  • Lotusbloem: verlichting

In combinatie met rust en ontspanning is dit wat je voelt na het ontvangen van een massage. Lichaam en geest komen in balans.

DSC_98031582467826998

Mijn

OPLEIDINGEN

In 2008 heb ik de massage opleiding klassiek masseur gevolgd aan het Leffelaar instituut in Amsterdam. Sinds 2009 ben ik gediplomeerd massagetherapeut.

Aansluitend heb ik workshops en aanvullende cursussen gevolgd waaronder de Japanese oosterse techniek. Deze techniek die mij geleerd is door een Japanse hoogleraar is een bijzondere manier van masseren. Je masseert op gevoel zonder te kijken, energetisch, met lange strijkingen en compacte knedingen.

Ik ben leergierig en wil altijd blijven groeien als mens en qua vaardigheden, op het moment ben ik bijvoorbeeld bezig met een opleiding voor Massagoloog. Dit is de hoogste graad die je kan behalen in de massagewereld. Een Massagoloog ziet massage niet alleen als het uitvoeren van een aantal technieken maar het vormt een essentieel onderdeel van zijn levensvisie. Door de leerstof en specialisme van uiteenlopende massages en therapieën ben ik optimaal in staat mensen te helpen met verschillende lichamelijke- of geestelijke klachten. Het volgen en behalen van deze opleiding maakt je een ware meester in de massage en mag je de gedeponeerde titel dragen van Massagoloog. In Nederland worden de behandelingen  door een Massagoloog vergoed door zorgverzekeraars.

Klanten

OVER MIJ

Studio Relexed

Maaspoort 18

2152 HP Nieuw Vennep

Openingstijden op afspraak

Voor het maken van een afspraak:

info@studiorelexed.nl

© 2024 Studio Relexed. All Rights Reserved (by Artsis Media & Technology)