Behandeling

Relax Massage

50 minuten: €45

Is voor rust en algehele ontspanning van lichaam en geest. De massage gaat langzamer en heeft een zachte lichte druk. Een relax massage werkt bloeddrukverlagend en verbetert de doorbloeding, Spieren ontspannen  afvalstoffen worden afgevoerd.

Uw lichaam en geest komen weer in balans. De aanmaak van gelukshormoon wordt bevorderd.

RESERVEER

Behandeling

Warme Olie Massage

45 minuten: €40 | 60 minuten: €50

Is essentieel voor een aangename massage. Door de warmte komen de geuren van de olie goed tot uiting, dit werkt bevorderlijk voor de gemoedstoestand en de ontspanning. Massage is rustgevend en ontspannend. Gemasseerd worden rug, schouders, nek, achterkant benen en kuiten.

RESERVEER

Behandeling

Shiatsu Massage

60 minuten: €50

Is een uit japan afkomstige manuele therapie. Een shiatsu massage brengt je meer in balans. Shi is vinger atsu is druk. Met verschillende technieken worden drukpunten uitgevoerd op spieren, gewrichten en meridianen (energiebanen). Er wordt bij deze massage geen gebruik gemaakt van olie.

De massage wordt gegeven op een futon mat. U houdt uw makkelijke) kleding aan. Shiatsu massage helpt tegen lichamelijke klachten o.a. vermoeidheid, depressiviteit, gewrichtspijn, hoofdpijn, rugpijn. stress, spanning en spierpijn. Shiatsu heeft een preventieve werking en geeft energie.

RESERVEER

Behandeling

Klassieke Lichaams-
massage

60 minuten: €60

Is een massage met een visie. Hierbij wordt gekeken naar de mens als geheel. Dit betekent dat de massage niet alleen fysiek gericht is maar dat ook aandacht gegeven wordt aan alle aspecten van het mens zijn:  fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel. De intentie van de massage is bewustwording.

Gemasseerd wordt de nek, schouders, rug, onderrug, achterkant benen, kuiten, voeten en hoofd.

RESERVEER

Behandeling

De Massaji Senmon

60 minuten: €65

Is een combinatie van warme olie en hete stenen. De warme olie is een natuurlijke amandel olie toegevoegd met enkele druppels etherische olie van lavendel. Lavendel staat voor rust en ontspanning. Een etherische olie is een vluchtige olie, de olie vervliegt snel in de lucht. (verdampt snel) Etherische olie staat bekend om haar heilzame en geneeskrachtige werking. Tijdens de wrijving dringt de olie je huid binnen, dit is bevorderlijk voor de gemoedstoestand en de ontspanning. De warmte van de hete stenen dringt diep door in het weefsel, botten en gewrichten. Dit verbetert de bloedcirculatie en heeft een ontspannende werking op de spieren. Afvalstoffen worden vrijgemaakt.

Deze gecombineerde massage heeft niet alleen fysiek effect maar ook mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel met als intentie diepe rustgeving, ontspanning en bewustwording. Gemasseerd worden rug, schouders, nek, onderrug, armen hoofd, achterkant benen en kuiten.

RESERVEER
shutterstock_231232774 (1)

Behandeling

Deep tissue

60 minuten: €50

Een deep tisseu massage is een massage met veel en vooral diepe druk. De massage is gericht op het loskrijgen van knopen. Er wordt meer druk uitgeoefend op pijnlijke plekken waardoor diepe knopen of blokkades verminderen. Tijdens de massage gaat de aandacht naar de spieren, maar is voornamelijk gericht op het weefsel rondom de spieren. Deep tisseu zorgt voor een verbetering van de ‘energiestroom’. Alle stress en spanning vloeit weg. Deze Massage is daarom uitermate geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning. Deep tissue massage zorgt voor een goede balans in het lichaam.

RESERVEER

Behandeling

De Massahatsu

75 minuten: €75

Is een combinatie van de klassieke lichaams massage en de shiatsu. De massage is gericht  op fysieke klachten zoals spierspanning, knopen (triggerpoints), verstijfd of verkleefd bindweefsel en het losmaken hiervan.
Tijdens palpatie = waarnemend voelen zoek ik het spanningsveld op (waar meer en minder spierspanning zit). Er wordt vervolgens gemasseerd met olie, daarna worden drukpunten uitgevoerd op de spieren, gewrichten en meridianen.
Deze massage zorgt voor ontspanning, balans, verlichting en geeft energie.

De massahatsu is alleen te boeken op zaterdag of zondag op afspraak.

RESERVEER
shutterstock_237552541 (1)

Behandeling

Sportmassage

45 minuten: €40

Sportmassage stimuleert de doorbloeding van weefsels en voert afvalstoffen af. Wanneer er sprake is van verhardingen, knopen, verkrampingen, stijve spieren en of afvalstofophopingen kan je deze met diepe massagetechnieken wegmasseren. Deze massage bevordert het spier herstel waardoor blessures worden voorkomen.  Een sportmassage is niet alleen, zoals de naam doet vermoeden bedoelt voor sporters. Het is vooral ook een aanrader voor niet sporters omdat deze een ontspannende werking op het gehele lichaam heeft. Niet-sporters kunnen dezelfde reacties hebben als sporters. Dit kan bijvoorbeeld komen door verkeerde werkhouding of werkstress. Deze krachtige massage zorgt ervoor dat stress en spanning wegvloeit. Lichaam en geest komen weer in balans.

RESERVEER
shutterstock_728177143 (1)

Behandeling

Fysiotherapie

N.V.T.

Studio- Relexed werkt samen met fysiopraktijk Fitt Inn (Badhoevedorp). U wordt daar behandeld door een ervaren gediplomeerde fysiotherapeut die aangesloten is bij KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).

Fysiotherapie is met name bedoeld voor mensen met fysieke ongemakken. Een fysiotherapeut helpt je bij het verhelpen of verminderen van deze klachten en zorgt dat je weer optimaal kunt bewegen.

Neem telefonisch contact op voor meer informatie.

Tel: 0655754052
RESERVEER UW BEHANDELING

De “Maak Afspraak” Widget op de website is tijdelijk gedeactiveerd.

Ik zou u graag willen vragen, om via mail (info@studiorelexed.nl) contact met mij op te nemen om een afspraak in te plannen.

Bedankt voor uw begrip.

Studio Relexed

Maaspoort 18

2152 HP Nieuw Vennep

Openingstijden op afspraak

Voor het maken van een afspraak:

info@studiorelexed.nl

© 2024 Studio Relexed. All Rights Reserved (by Artsis Media & Technology)